Ida Tørresdal deltok i LieHvaler ponnicup og vant selveste finaledagen med over 80 prosent i feil og stil av 34 deltakere fra hele landet.
Ida Tørresdal deltok i LieHvaler ponnicup og vant selveste finaledagen med over 80 prosent i feil og stil av 34 deltakere fra hele landet.

Sterke prestasjoner på Østlandet

Indre Haugaland Ryttersportklubb var sist helg i Lillestrøm på årets Hestehappining; nemlig Norwegian Horsefestival.

– Vi hadde denne gangen med oss to ryttere og en stor heiagjeng. Ida Tørresdal deltok i LieHvaler ponnicup og vant selveste finaledagen med over 80 prosent i feil og stil av 34 deltakere fra hele landet. Hun ble nr 4 sammenlagt i cupen. En flott prestasjon og jubelen sto i taket fra tribunen. Inez Mikkelsen Lande ble tatt ut til å være en av to deltakere fra Rogaland i FERD rideskolecup. Her konkurrerte hun mot landets flinkeste rideskoleelever og hadde gode resultater begge dager i sterk konkurranse. Ellers fikk vi se de beste rytterne fra Norge og internasjonalt ri de største klassene både i dressur og sprang. Prinsesse Martha louise red også i konkurransen flere dager og var høydepunktet lørdagskvelden da hun vant sprangduellen mot selveste Geir Gulliksen. En flott helg med et fantastisk kjekt reisefølge fra Indre Haugaland Ryttersportklubb. Mange små og store er nok litt utslitt når de finner senga i kveld etter en travel kjempekjekk helg og lang kjøretur, sier Laila Nemeth i ryttersportklubben.

Inez Mikkelsen Lande ble tatt ut til å være en av to deltakere fra Rogaland i FERD rideskolecup.