Falkeid klare til kamp mot Newcastle Town.

Foran fra venstre Håvard Kronmuller, Kasper Askeland, Aleksander Sælevik Nyborg, Torbjørn Berge Christiansen, Isak Sæbø, Even Døske Bakken.

Bak fra venstre Odin Aleksander Waage, Edvin Ljostveit Reiersen, Isak Bakkevig Håland, Jon Lindanger, Lars Åge Borgen, Sander Lindanger, Robert Larsen Brathammer, Fredrik Våga, Trym Hemmingstad og Amund Stokkenes.
Falkeid klare til kamp mot Newcastle Town. Foran fra venstre Håvard Kronmuller, Kasper Askeland, Aleksander Sælevik Nyborg, Torbjørn Berge Christiansen, Isak Sæbø, Even Døske Bakken.

Dagbok fra en fotballtur: Stoke leverte

En gjeng med spillere fra Falkeid IL var på tur til Stoke i vinterferien. Vi har fått utdrag fra dagboken.

Dag 1: (Tirsdag)
Da var vi vel fremme i vårlige Stoke. Vi ble tatt godt i mot av trener-gjengen i klubben. Nå har vi hatt kveldens middag på hotellet og gjør oss klar for morgendagens program
som består av trening og omvisning på BET365 stadion (Stoke sin hjemmebane).
På kvelden går turen til Manchester der vi skal se Manchester City mot West Ham.

Dag 2: (Onsdag)
En innholdsrik dag går mot slutten. Etter en full engelsk frokost på hotellet gikk veien til Stoke sin hjemmebane og omvisning på stadion. Deretter var det 2 timers trening på Akademiet. Med oss var også 5 spillere fra øya Menorca i Middelhavet. De er med på samme opplegget som oss her i Stoke.
Etter en god middag på hotellet gikk turen til Manchester for å se kampen mellom Manchester City og West Ham. Både kampen og stemningen var topp.

Dag 3: (Torsdag)
Etter frokost gikk turen til akademiet der vi skulle spille kamp mot et lokalt lag med 16-18 åringer fra Stoke området. Kampen var veldig jevn og god fra begge lag. Sluttresultatet ble 3-5.
I kveld skal vi spille kamp mot Newcastle Town.
I morgen skal vi få prøve oss på Futsal (innendørs fotball) en idrett det satses stort på her i Stoke. På morgenen skal vi trene og på kvelden skal vi være med på en innendørs turnering. Skal bli en kjekk erfaring å dra med oss inn i den nye Falkeidhallen som nå bygges på Troppene.
Lørdag blir det en treningsøkt, før vi skal se Stoke mot Nottingham Forest.
Søndag går turen hjem, med mange nye erfaringer og inntrykk. Oppholdet her i Stoke har vært fantastisk godt organisert fra Stoke sin side.

Dag 4 går mot slutten. Vi startet tidlig (i dag også)
Turen gikk til Stoke College og Futsal trening i en flott idrettshall. Etter litt trening spilte vi turneringen med 2 lag fra Falkeid, et fra Menorca og College laget til Stoke. Vinner laget ble selvsagt et av Falkeid-laga.
Dette med Futsal er noe det satses mye på i England for tiden og Duncan som var med på fotballskolen vår, er en av de trenerne med høyest utdanning innen Futsal. Dette kan fort bli en hit i Falkeid med den nye hallen på plass.
Alle oss som er i Stoke er blitt helt «hekta».
I ettermiddag hadde vi en teori økt der Stoke Akademiet fortalte om hva de så etter når de jobbet med talenter hos seg.
I kveld spilte vi smålagsturnering mot lag fra akademiet. Gode 14-15 års spillere der kan vi vel trygt si. Men de 2 Falkeid-lagene gjorde jobben igjen og kom på 1. og 2. plass.