Fra venstre: Ingrid Fiskaa, leder i Rogaland SV; Synnøve Bredal Bjelland, varamedlem; Ketil Anthun, leder; Kine Knutsen, styremedlem; Målfrid Tjoland Kolnes, styremedlem; Dag Leonard Fjeldstad, varamedlem; Liv Samuelsberg, varamedlem; Siw Anthun, styremedlem; Khalifa Salah Ibrahim, styremedlem.
Fra venstre: Ingrid Fiskaa, leder i Rogaland SV; Synnøve Bredal Bjelland, varamedlem; Ketil Anthun, leder; Kine Knutsen, styremedlem; Målfrid Tjoland Kolnes, styremedlem; Dag Leonard Fjeldstad, varamedlem; Liv Samuelsberg, varamedlem; Siw Anthun, styremedlem; Khalifa Salah Ibrahim, styremedlem.

Disse skal få fart på SV

Sv har hatt årsmøte og valgt nytt styre. Samtidig blir det gjort kjent at partiet stiller liste ved høstens valg.

Tysvær SV har hatt årsmøte og valgt følgende personer inn i styret: Synnøve Bredal Bjelland, varamedlem; Ketil Anthun, leder; Kine Knutsen, styremedlem; Målfrid Tjoland Kolnes, styremedlem; Dag Leonard Fjeldstad, varamedlem; Liv Samuelsberg, varamedlem; Siw Anthun, styremedlem; Khalifa Salah Ibrahim, styremedlem.

Ingrid Fiskaa, leder i Rogaland SV var gjest på møtet.