Vilde Skofteland scoret etter seks minutter. Det ble kampens eneste mål. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Vant 1-0 i en skikkelig rotekamp

Det var lite som fungerte da Tysværdamene i kveld spilte mot Haugar J17 i vintercupen. Men det ble seier 1-0, og plass i finalen den 23. mars.

Vilde Skofteland scoret allerede etter seks minutter, og det skulle vise seg å bli kampens eneste mål.
Utover i omgangen falt kvaliteten på spillet til hjemmelaget og det var ungjentene til Rune Lothe og Haugar som styrte banespillet. Rett nok uten å skape noen særlige sjanser.
– Dette var ikke bra. Vi mister ballen for lett og vi klarer ikke å skape et eget spill. Kanskje årsverste, sa trener Trond Helge Erland i pausen.
Det ble ikke my bedre etter pause. Haugar trillet ball og fikk seg et par frispark like utenfor 16-meteren. Men det gikk bra for hjemmelaget, som vant 1-0. Fortjent eller ikke kan diskuteres. Det som ikke kan diskuteres var at Tysværdamene skuffet mot Haugar J17.