Glede og trøkk i åpningssangen i konsertsalen på Skeisvang. Avgangselevene har ansvaret for oppsettingen. Foto: Marit Tvedt
Glede og trøkk i åpningssangen i konsertsalen på Skeisvang. Avgangselevene har ansvaret for oppsettingen. Foto: Marit Tvedt

Unn deg «Magiske øyeblikk»

Den 20. og 21. mars setter avgangselevene på Skeisvang Videregående skole opp sin finalekonsert. De har valgt fra et vidt spekter av musikk, og varter opp med blant annet metal, klassisk og R&B.

Av Marit Tvedt
Hver elev har hatt produsentansvar for hver sin låt, og har fått lov til å behandle den slik som vedkommende ønsker. Valg av instrument, stemmer, scene og koreografi har eleven hatt det fulle ansvar for. Det stilles krav til resultatet, som vil ha innvirkning på elevens karakter i dette faget.
– Skolen vår er fantastisk, skryter elevene. Her støtter vi hverandre og stiller opp for hverandre. Det er ofte nifst å stå på scenen aleine, men her får vi opp-bakking av de andre. Tysværbu Jan Magnar Andersen Gaard er fornøyd med det de har utrettet

Fra venstre Espen Fernando Aarvik, Jan Magnar Andersen Gaard, Øystein Folkedal og Solveig Stange-Rasmussen skryter over skolen, men gleder seg til å ta musikken et steg videre etter at de har avsluttet 3. klasse på Skeisvang.