Stian Halvorsen slapp å lete etter søppel. Foto: Privat
Stian Halvorsen slapp å lete etter søppel. Foto: Privat

– Bra jobba Stian

Stian Halvorsen reagerer på alt søppelet som ligger og flyter langs veien. Søndag tok han saken i egne hender. Flott gjort.

– På søndag gikk jeg fra der jeg bor og et par hundre meter vestover mot Frakkagjerd og ned til undergangen (E134). Og det var det bare å setta i gang og plukke boss og plastbiter. Bygdebladet må se om vi kunne fått ordnet det slik at vi tar oss en tur hver søndag nå i slutten av mars. Dette må gjøres hvert år. Vi bør gå og samle langs hovedveien i hele Tysvær, spesielt i fra utkjørslene fra bensinstasjoner og fra butikkene. Jeg er opptatt av at vi må få et renere miljø og bedre miljø både for unge som gamle, sier Stian Halvorsen.

Vi bare sier; Flott jobbet Stian, du er et forbilde for mange. Kanskje noen tar stafettpinnen videre.