Kopervik vant 2-1 over Skjold i serieåpningen i Grinde. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold svært nær poeng i seriepremieren

Kopervik begynte best og ledet lenge fortjent. Men så kom Skjold mer og mer med i kampen. – Vi kunne fort ha fått med oss et poeng her, men da må vi score på sjansene, sa Skjolds bestemann Sondre Bådsvik. Det endte 1-2 i Grinde.

Gjestene tok ledelsen like før pause ved Ørjan Langåker Underhaug i en omgang uten de store sjansene, men med et effektivt KIL-lag i føringen.
Etter pause var det hjemmelaget som førte det meste av kampen. KIL gikk opp til 2-0 på et rotemål, før Skjold virkelig satte inn sluttspurten. Sander Hettervik hadde flere gode muligheter, men det var Vegard Steinsland som tilslutt satte inn en redusering på overtid.
– Vi må sette de sjansene vi får, og vi kan ikke gi bort scoringer. Men 2. omgangen er jeg svært godt fornøyd med, sier trener Bjørn Arne Steinsland.

Flere reaksjoner på kampen kommer i morgen.