Liv Ullmann kommer til Tysværtunet i oktober. Foto: Riksteateret
Liv Ullmann kommer til Tysværtunet i oktober. Foto: Riksteateret

Liv Ullmann tilbake til Tysværtunet

I oktober blir det møte med Liv Ullmann på Tysværtunet kulturhus. Om livet, karrieren og alt hun drømmer om å gjøre. Billettsalget starter i dag.

Sist Liv Ullmann gjestet Tysvær var billettene solgt før folk fikk summet seg. Nå kommer hun tilbake. Tett på, og med historier fra et langt liv.

Liv Ullmann er en av våre aller største stjerner og med «LIV» skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over hele landet får møte henne der de selv bor. Møt henne på scenen i en åpenhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.
– Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i «Lang dags ferd mot natt» på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80).
-Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

«LIV» blir et møte med den unge skuespillerinnen, med Hollywood-stjernen og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpende tema vil være Ullmanns ønske om samspill med menneskene hun treffer, og det ansvaret som et stort talent medfører, enten det er for kolleger, for våre livsvilkår – eller for publikum.

«LIV»

På scenen: Tom Remlov og Liv Ullmann
Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund
Premiere: Oslo / Nydalen 28. september 2019
Turnépremiere: Nøtterøy 1. oktober 2019
Riksteatret i samarbeid med Nationaltheatret