«The Kvednabekkjers» leverte det beste av det beste fra sine plater i tysværtunet. det var populært. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
«The Kvednabekkjers» leverte det beste av det beste fra sine plater i Tysværtunet. Det var populært. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

«Kvednabekkjers»: Fyll fyr i «Bekkjen»

«The Kvednabekkjers stilte mannsterke og med fullt band. Slik blir det god stemning av. Fullt hus og en strålende «Kvednapopkonsert» i Tysværtunet.

Kjetil Østebøvik, sang og bass, Øyvind Østebøvik, gitar, Wolfgang B. Ognøy, gitar og Kim Lund på trommer serverte både nye og gamle låter fra bandet sine tre første plater- Bandet har medlemmer fra Bokn, Tysvær og Haugesund.
Og det var tydelig at folk flest visste hva som kom. Allerede på åpningssanger «Kjøre vekk livet mitt» var det god stemning i salen. «Kvednapop» og «Bobilliv» kom som perler på en snor.
Det ble en skikkelig konsertopplevelse med et band som helt tydelig er på vei opp og fram.
Ikke uventet hentet de frem «Ferjefritt» som en strålende avslutning på en like strålende konsert.
«The Kvednabekkjers» er et band med dyktige musikere, som har funnet sin stil. Det skal bli spennende med den nye platen som kommer i midten av mai.
Dette ga mersmak og allerede til høsten kommer det nye band til lunsjkonsertene våre.

Men aller først, allerede den 26. april kommer folkbandet «Rags & Feathers». Det er bare å notere i kalenderen for da blir det garantert fullt hus på nytt.

Gratis lunsjkonsert

«The Kvednabekkjers»
Lunsjkonsert
Foajeen, Tysværtunet
200 fremmøtte
Dette spilte de: Kjøre vekk livet mitt, Kvednapop, Tebake i tid, Bobilliv, Dråpen fra nasen, DAB og ferjefritt.