Seier nummer 100 for Johan kringeland Eriksen. Foto: Rikdtoto.no
Seier nummer 100 for Johan Kringeland Eriksen. Foto: Rikdtoto.no

Ny seier til Johan Kringeland Eriksen – nr. 100

I dag var det spill fra Sørlandets travbane. Grindebuen Johan Kringeland Eriksen hentet hjem en seier, nummer 100, og en 2. plass.

Seieren kom i V65-spillet med 3. valget Bjørnemyr Tara. Litt senere på dagen kusket han Løvefaks inn til en 2. plass.

Stall Kringeland Eriksen har lagt ut følgene rapport fra dagens løp:
En flott dag på Sørlandets Travpark. Endelig kom kuskeseier nummer 100. Og desto artigere var det at det skjedde med Bjørnemyr Tara. Jeg og eier/trener Anne Marie Horrisland har hatt et godt samarbeid over lengre tid. Og at Bjørnemyr Tara fikk vinne igjen i dag, var veldig fortjent!

I tillegg var stallen ute med to veldig fine 3 åringer. Bork Viking ble kjøpt av eier Trond Møretrø på klasseløpsauksjonen.3 års hingsten har gjort alt helt riktig hele veien, og har veldig fart i kroppen. Godkjent på 36,6. I samme prøveløp var i eier Trond Møretrø og kjørte opp til lisens med Kringeland Enok, Trond bestod med glans. Eirik Høitomt kjørte 3 års hoppa L.B Valborg. Også hun gikk godkjent prøveløp på 36,8. Begge 3 åringene fikk prøveløp i rygg, og har nok en del mer inne.