Aleksander Gundersen (t.v.) og Daniel Aarås sammen med Vard-trener Kolbjørn Fosen (i midten). Foto: SK Vard
Aleksander Gundersen (t.v.) og Daniel Aarås og Vard er klare for 2. divisjon. Foto: SK Vard

Vard-seier: Tysvær-party på Marienlyst stadion

Daniel Aarås hadde to mål i en time, før fotballfobundet rettet opp kampfakta fra kampen mot Strømsgodset 2. Roy Miljeteig og Aleksander Gundersen scoret også ett hver da Vard banket Strømsgodset 2 5-0 i serieåpningen. Tysværbuen viser godt igjen, også i rødt. Det ble Tysværselskap i solfylte Drammen.

Roy Miljeteig sendte Vard opp i ledelsen. Daniel Aarås økte til 3-0, før Aleksander Gundersen slapp til mot slutten. Han brukte cirka seks minutter på å score sitt første seriemål. Vard vant til slutt 5-0. Strømsgodset 2 fikk en mann utvist etter 60 minutter, og det utnyttet Vard til fulle.
Vard sine to andre ål ble scoret av innbytter Stian Barane. Ryktene sier at han er fra Haugesund.