Julie Kaltveit og Tysværdamen spiller kamp mot Forus/GAusel i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Julie Kaltveit er tilbake i Falkeid. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

I kveld er det skikkelig alvor

Tysværdamene er kommet til kamp nummer to i serien. På motsatt banehalvdel kvalifisert motstand fra Forus/Gausel.

3.div
Forus/Gausel – Tysvær damene
29.april klokka 20.00
Knudamyra kunstgras

Troppen: Oda Erland,Gry Øvrebø,Julie Kaltveit,Ingrid Stokkan,Inger Marie Lien,Malene Vierdal,Tomine Teistedal Haraldseid,Mia Thorvaldsen,Ava Skrunes,Cecilie Apeland,Emma Askeland,Solveig Egge,Stine Askeland,Lena Litlehamar, Malene Sørenes,Johanne Waage Haakull

Tysværdamene tar i kveld mandag turen over Boknafjorden til 2. seriekamp mot et ungt Forus/Gausel. De siste to årene har det vært vanskelig å ta poeng fra Forus/Gausel. Flere spillere på kretslagene tyder på god motstand.