Lars Magne Ullvang ble beste nordmann med sin sterke 3. plass i Danmark. Foto: Morten Asbjørnsen
Lars Magne Ullvang lett videre i WC. Foto: Morten Asbjørnsen

Lars Magne Ullvang på pallen i København

I dagens finale på K1 1000m møtte Lars Magne Ullvang tøff motstand men padlet et bra løp i sesongdebuten under Copenhagen Spring Regatta. Det endte med pallplass og beste nordmann.

Lars Magne padlet inn til 3. plass drøyt 3 sekund bak vinneren Rene Poulsen fra Danmark, det ble dansk 2. plass også med Morten Gravesen som var ca 0,9 sek bak vinneren. Med det har Lars Magne fått en god start på sesongen og er i rute før Norges Cup åpningen på hjemmebane i Tysvær 11-12. mai.
Norges Cup åpningen fungerer som kvalifisering for det norske laget som skal delta under World Cup i slutten av mai og European Games i juni.