Kongen av Stord. Thomas Finshus satte ny løyperekord på Sunnhordland halvmaraton. Foto: Arnfinn Aadland
Kongen av Stord. Thomas Finshus satte ny løyperekord på Sunnhordland halvmaraton. Foto: Arnfinn Aadland

Thomas Finshus: Vant Sunnhordland halvmaraton

Thomas Finshus rykket i en motbakke og vant Sunnhordland halvmaraton. Han satte også ny løyperekord.

– Jeg løp halvmaraton på Stord idag. Jeg løp sammen med Martin Schei framme i teten lenge, men etter 10 km kom der en lang bakke. Da brukte jeg bakkestyrken min og fikk meg en god luke, som jeg klarte å øke inn mot mål. Jeg vant på tiden 1.17.18, som også ble ny løyperekord. Dette var et veldig bra arrangement og en flott kupert løype med ca 270 høydemeter. Vi kom i mål i sentrum der vi ble heiet frem av et veldig bra publikum, sier Thomas Finshus.
Dermed bekrefter Stegaberg-løperen sin fine vårform.