Nei, ikke nå igjen

Grinde bedehus har på nytt fått knust et vindu. To store steiner ligger på gulvet på innsiden. Nå håper de at noen har dårlig samvittighet.

– Vi hadde en lignende sak i fjor høst, og fikk etter at Tysvær Bygdeblad skrev om det, mange henvendelser. Til slutt ordnet det seg og «synderen» fikk gjort opp for seg ved å kjøpe nytt glass. Det er stort for oss at lokalbefolkningen engasjerere seg, og vil rydde opp i slikt herværk, sier Knut Ottar Kringeland.
Nå må han altså ut og be om hjelp igjen.
– Det var en ryddeaksjon i nabolaget nylig og da oppdaget en at noen hadde laget et stort hull i det ene vinduet. Vi trodde først det var noen som hadde skutt en fotball i glasset, men inne fant vi to store steiner. Nå håper vi noen har sett eller hørt noe og kan hjelpe oss. Vi tror ikke at noen vil oss i bedehuset noe vondt, og at de kanskje angrer på steinkastingen. Det er bare å ta kontakt, sier Kringeland.