Fint i Sauda, soesielt når en vinner. Thomas Finshus er ustoppelig om dagen. Foto: Steinar Finshus
Fint i Sauda, soesielt når en vinner. Thomas Finshus er ustoppelig om dagen. Foto: Steinar Finshus

«Fjellgeita» Finshus er ustoppelig

Stegaberg-løperen vant Roundehaugen opp i Sauda i kveld. det etter en tøff duell.

Det var 2.1 kilometer med 420 meter stigning til toppen som ligger 480 moh.
– Løp i front hele løpet med hard konkurranse av Glenn Tore Løland som lå rett i rygg å jaget hele løpet. Det er tungt å riste av seg en så god løpersom Glenn Tore. I alle fall når du har 60 km ultraløp og en halvmaraton i beina. Men med en liten tur ned i kjelleren fikk jeg luken jeg trengte, og kunne dermed springe i mål som vinner med tida 15.33. Glenn Tore kom i mål på 15.57, som nummer to. Alltid kjekt å komme til Sauda og springe løp, kjekke folk og god stemning, sier Thomas Finshus.