Blid Stegaberg-kvartett: Linnea Stølsvik, Josefine G. Baksaas, Vilde Aarøy,  Veslemøy K. Olsen. Foto:  Karianne Aarøy
Blid Stegaberg-kvartett: Linnea Stølsvik, Josefine G. Baksaas, Vilde Aarøy, Veslemøy K. Olsen. Foto: Karianne Aarøy

God start i friidrettscup

Det ble en god start på Haugesund Sparebank Cup for Stegaberg IL Friidrett.

Første stevne i Haugesund Sparebank Cup ble avholdt på Haugesund Friidrettsstadion tirsdag 7. mai, med Haugesund IL som arrangør.
Stegaberg IL Friidrett stilte med fire rekrutter 7-9 år og to 10-åringer, i tillegg til ni utøvere 11-14 år.
Det ble god uttelling for Stegabergutøverne som markerte seg godt på resultatlistene.
Av jenter 11 kan vi trekke frem følgende:
Kule 2kg: Vilde J. Aarøy 1.plass og Josefine G. Baksaas 2. plass med henholdsvis 5,36m og 5,35m
Lengde: Linnea Stølsvik 1.plass med 3,36m, og Josefine G. Baksaas 3.plass med 2,87m.
600m: Linnea Stølsvik 2.plass med 2.28.01.
60m sprint: Linnea Stølsvik 2. plass med tiden 10,31s, og Josefine G. Baksaas 3.plass med 10,45s

I klassen J13 hadde vi med Sunniva Haaland som sikret seg en 3. plass på 100m sprint med tiden 15,29s, og Veslemøy K. Olsen som tok 2.plass i lengde med 3,76m

Av jenter 14 ble det en 4.plass på Tina J. Aarøy på 100m sprint med tiden 15,42s.
På 600m J14 ble det ikke uventet seier til tidligere Stegabergtalent Hedda Opsøen med tiden 1.47.40. Opsøen løper nå for HIL.

Også guttene gjorde det bra. I klassen G12 hadde vi med Oliver Gjedrem som sikret seg en 2.plass på 600m med tiden2.18.91. Jørgen Nordbø kom på 3. plass i 100m sprint med tiden 16,67s, og på 600m med tiden 2.24.60. Leksander G. Langkås tok 4. plass i de samme øvelsene med tidene 16,99s og 2.26.15. Aleksander tok også en 3. plass i høyde med 1.0m.

Neste stevne i Haugesund Sparebak Cup går av stabelen 4.juni på Torvastad. Men før det skal Stegaberg IL Friidrett delta på Mailekene som arrangeres av HIL 18. og 19. mai.