Hermann Mokleiv skåret Falkeid sitt første mål.
Hermann Mokleiv skåret et av Falkeid sine mål.

Vanskelig for Falkeid

Dette var egentlig ingen 1-6 kamp men Åkra var giftige når de kom framover, og flinke til å utnytte mulighetene. Dermed sliter fortsatt Falkeid i 6. divisjon.

Her er en kamprapport fra kampen mellom Falkeid og Åkra 2:
Av Asbjørn Bakken

10 min Falkeid. Mål annulert. Falkeid og Bernt Ronny Hartvigsen setter ballen i lengste på et gjennomspill. Korrekt avblåst for offside.

36 min Åkra 0-1.
Åkra får corner, den ender heilt på bakre stolpe, der får Åkrakaptein Jarle Thommassen puttet den inn.

41 min Åkra 0-2
Et fint gjennomspill ekspederer Johannes Haugeberg Schnell i mål bak Falkeidkeeper Øystein Odland.

Pause.
Falkeid åpnest best. Åkra 2 har tatt mer og mer over. Sjanser til begge lag, Åkra har vært flinkest å utnytte sine.

66 min Åkra 0-3
Falkeid klarerer «feil» vei og Åkraspiller Henrik Simonsen får beine veien og setter mellom beina til Falkeid-keeper.

72 min Åkra 0-4
Åkra glir alt for lett gjennom, og Fredrik Lippestad setter enkelt.

75 min Åkra 0-5
Flott gjennomspill til Jonas Ferkingstad som runder keeper.

86 min Åkra 0-6
Åkra løper Falkeid i «senk», Robin Espejo kommer alene mot Øystein Odland.

88 min Falkeid 1-6
Endelig for Falkeid. Hermann Lønning Mokleiv får et flott gjennomspill av Kristoffer Rabben, og setter den fint i lengste hjørne. Fortjent redusering.

Dette var egentlig ingen 1-6 kamp men Åkra var giftige når de kom framover, og flinke til å utnytte mulighetene. Unøyaktighet hos Falkeid og for mye enkle balltap gjorde at resultatet ble noe skjevfordelt. Marginene var ikkje med hjemmelaget offensivt, Falkeid hadde tross resultatet, mange brukbare muligheter utover det ene målet på slutten.

Kampfakta

Falkeid 1 (0)
Åkra 2 6 (2)

Seriekamp 6. Div
Tysværvåg gras
36 min Åkra 0-1 Jarle Thommassen
41 min Åkra 0-2 Johannes Haugeberg Schnell
66 min Åkra 0-3 Henrik Simonsen
72 min Åkra 0-4 Fredrik Lippestad
75 min Åkra 0-5 Jonas Ferkingstad
86 min Åkra 0-6 Robin Espejo
88 min FIL 1-6 Hermann Lønning Mokleiv
Dommertrio: Aksel Færevaag Solberg, Stian Nord Sjursen, Michael Daniel Kotyza. (Gode)