Dag Frode Tønnesen er klar for sin kamp nummer 380 for Stegaberg i kveld. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Dag Frode Tønnesen scoret to mål da Stegaberg vant 3-2 i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Stegaberg-seier: – Sorry dommer

Stegaberg vant nabokrangelen mot Vats 94/Skjoldar 3-2. Spillende trener Dag Frode Tønnesen avgjorde kampen med to mål mot slutten. Men han likte ikke kjeftingen på dommeren. – Den kunne vi godt klart oss uten, og vi skal ta en runde på det. Så sorry dommer, det var svakt av oss, sier Tønnesen.

Stegaberg – Vats 94/Skjoldar 3-2 (1-2)
Begge lag hadde tydelige ambisjoner om å vinne på Frakkagjerd. Allerede etter fem minutter lå ballen i mål etter noe som er registrert som Kristoffer Haugland mål, men som også lignet på et selvmål fra tribuneplass.
– 1. omgangen var syltynn suppe fra vår side. Vi tok ledelsen men etter hvert styrte bortelaget kampen. De ledet fortjent 2-1 til pause, sier Tønnesen.
Etter pause måtte vi gjøre noen grep. Vi gjorde et par bytter og var mer med i kampen. Mot slutten flyttet jeg meg selv framover på banen og jaggu fikk jeg meg to mål. Det siste fem minutter før slutt. De kjørte oss litt i en sluttspurt, men vi hadde rimelig kontroll. Det var en bingo-kamp der vi visste at det laget som fikk det tredje målet ville vinne. Det var viktig for oss, for nå har vi fortsatt kontakt med topp 6 på tabellen, sier Tønnesen
Kristian Langeland scoret begge målene for gjestene.

Glad med bismak
Det er en lettet og glad Tønnesen vi har på telefonen. Men seieren hadde en liten bismak.
– Det utartet seg litt med klaging og syting på dommeren. Det er ikke bra og noe vi selvsagt skulle hatt ugjort. Nå får vi ta en runde på dette og jeg vil gjerne si til dommer Anfinn Birkeland, og vi ikke er stolte over det som skjedde. Dette var ikke en kamp som var stygg seg på noen måte, og da blir slikt bare pinlig, sier Dag Frode Tønnesen.