Sol og mye dramatikk på Åkra. Tre straffer felte Nedstrand. Foto: Tone Østebøvik

Nedstrand tapte etter trippelstraffedrama

Nedstrand tapte 3-5 for Åkra 2 i kveld på Karmøy. De tre siste målene til Åkra kom på straffer. I 7. divisjon vant Stegaberg 2 over Bremnes 2 1-0.

Svein Tore Kleiberg, Jonas Helle, og Snorre Baustad scoret for Nedstrand. Det var en god 1. omgang av begge lagene og det sto 2-3. Etter pause rykker hjemmelaget litt i fra, og scoret altså på tre straffespark til 3-3, 4-3 og 5-3.
Åkra IL har lagt ut dette på sine hjemmesider: Det var veteranenes kveld; Jarle Thomassen (corner) og Roy A. Pedersen (nydelig langskudd) var målscorere før pause.
I 2. omgang ble det blåst hele tre straffer for Åkra i motvinden. Roy A. Pedersen var sikker på de to første og scoret to identiske mål. Marcel Espejo, som har begynt å trene litt med ball igjen, var ikke like sikker fra 11 meter, men satte returen.

I 7. divisjon var Stega 2-gjengen på langtur til Bremnes. Stega 2 vant 1-0 etter mål av Espen Jansen.