God grunn til å juble etter 3-2-seier over topplaget Torvastad. Foto: Asbjørn Bakken

Falkeid på vinnersporet

Falkeid tok sin andre seier for sesongen og påførte Torvastad sitt første tap i kveldens kamp på Troppene. Det endte 3-2.

Av Asbjørn Bakken
Selv om Torvastad starter best i den første er det Falkeid som tar ledelsen, og derfra og ut omgangen er de best. Får sitt andre etter halvtimen, og det kunne vært flere.

I andreomgangen gjør Falkeid store feil og det blir straffet hardt. På fire minutt har de utlignet og kampen så ut til å bli Torvastad sin. Men kvarteret ut i omgangen tar Falkeid ledelsen igjen. Derfra og ut blir det ein slitekamp. Ein iherdig innsats og knallhard jobbing mot et massivt Torvastad-press det siste kvarteret, ble belønnet med ein smakfull seier for Falkeid-gutta og trenerteamet.

Kampinfo:
15 min Torvastad er best i gang og fører an de første første kvarteret.
20 min 1-0 Falkeid Stian Helgeland
Fint Falkeid angrep. Stian Helgeland setter til slutt ballen fint i mål fra skrå vinkel.
30 min 2-0 Falkeid Hermann Mokleiv
Falkeid kontrer og Hermann kommer alene med keeper og setter ballen i mål.
42 min Gult kort Torvastad, Vegard Sætre
47 min 2-1 Torvastad Georg Grønningen
50 min 2-2 Torvastad Tomas Sletten
61 min 3-2 Fint gjennomspill av Falkeid og Fredrik Olausen setter ballen fint i mål nede i lengste hjørne.
62 min Gult kort Falkeid, Stian Knutsen
66 min Gult kort Sander Susort