Berge Ohm, Mats Steinsland (2) og Morten Bådsvik senket Klepp i 4-1-seieren. Foto: Turid Askeland

LIVE: Klepp – Skjold 1-4 og Vedavåg – Stegaberg 4-2

Skjold med solid borteseier mot Klepp og Stegaberg med tap mot Vedavåg. Vi fulgte kampene minutt for minutt.
Skjold slo Klepp 4-1, Vedavåg slo Stegaberg 4-2.

Klepp – Skjold 1-4 (0-3)
SLUTT
Takk til Anne Haraldseid
En fantastisk spennende kamp. Skjold er på nesten hele kampen.Det er innsats og vilje. En god fair-play kamp. Solid og god dommer.
90+3 minutter: MÅL 1-4 Mats Steinsland. Får en ball servert av Håkon Bådsvik og fastsetter sluttresultatet til 1-4.
90+1 minutter: Corner til Klepp, men ingenting.
89 minutter: Keeper Håkon Bådsvik har kommet inn som spiss og kommer alene mot Klepp-keeper Kastet. Blir ingenting. Stian Steinsland får også en mulighet.
88 minutter: Mål, men offside på Mats Steinsland.
85 minutter: Bare fem minutter pluss tillegg igjen. Skjold har et fokus nå og det er å forsvare seg. Lite å legge til for, de fleste byttene skjedde i pausen.
82 minutter: Skjold har fått litt pust igjen og har roet det ned. Kyvik har vært et friskt pust for hjemmelaget.
77 minutter: Skjold skal være glade for de tre målene de fikk før pause. Virker slitne og på hælene nå. Ny stor redning av keeper Skrunes. I løpet av kort tid har Klepp hatt to gigantsjanser. Er ikke over dette.
76 minutter: Energi i Klepp nå og et litt tafatt Skjold-lag etter reduseringen. Kyvik frempå igjen.
74 minutter: Gult kort Ådne Berge for felling av Sindre Herland.
73 minutter: MÅL 1-3 Sven André Kyvik. Innbytteren tenner et lite håp om poeng.
Hilsen til alle på Klepp fra Storhall Karmøy. Tørt og godt der…
64 minutter: Gult kort til Marco Passera. Holding/bamseklem (ikke godtatt).
63 minutter: Etter frisk åpning av Klepp er det mye Skjold i regnet på Klepp akkurat nå.
62 minutter: Skjold og Steinsland igjen. Men ikke mål…
60 minutter: Nesten igjen for Vegard Steinsland. Kommer alene mot keeper Marius Kastet.
58 minutter: Klepp med farlig corner. Nok en gang rydder keeper Skrunes opp.
57 minutter: Frispark til Skjold like utenfor 16-meteren. Misbrukes…
I en annen kamp på sørsida av fjorden har Hinna tapt 1-4 for Viking i cupen. Molde, Brann og Strømsgodset er også videre i cupen.
53 minutter: Klepp med et lite overtak etter pause, men det bølger att og fram.
46 minutter: Klepp-treneren lite fornøyd og gjør fire bytter i pausen. Bare fem igjen av de elleve som startet kampen for hjemmelaget. Inn kom Marius Kastet, Simen Aam Gulbrandsen, Dardan Shabi, Martin Andreas Grødem. Keeper Sondre Vestbø Kyllingstad en av de som måtte ut.
46 minutter: Klepp rett i strupen på Skjold. God redning av keeper Skrunes.
46 minutter: 2. omgang i gang
PAUSE
43 minutter: MÅL: 0-3 Berge Ohm. Scorer sikkert på straffen
42 minutter: Straffe til Skjold. Hands
41 minutter: Mye Skjold. Iskaldt og mange som gleder seg til pause.
35 minutter: Skjold svært nær scoring og 0-3. Men Vegard Steinsland fikk den ikke over streken. Adrian Strand og Mats Steinsland sto bak angrepet.
31 minutter:MÅL: 0-2 Mats Steinsland. Får god hjelp av broder Vegard og sender Skjold to foran.
30 minutter: Vegard Steinsland og Skjold med god mulighet.
29 minutter: Bytte Klepp: ut Dardan Shabiinn – inn Sven André Kyvik.
25 minutter: God Klepp-periode. Farlig corner ender over mål.
23 minutter: Klepp konter ved Sebastian Hegre Jåtten, men Marco Passera får ryddet unna.
17 minutter: Skjold kjører på. I tverrliggeren fra Vegard Steinsland.
13 minutter: Trippelcorner fra Skjold som setter hjemmelaget under press.
12 minutter: Bytte Klepp. inn Dardan Shabi – ut Ronny Stokkeland Egelandsdal
9 minutter: Klepp rett i angrep og god mulighet. God redning av Jomar Skrunes.
8 minutter: MÅL: 0-1 Morten Bådsvik. Scorer etter en corner fra Berge Ohm.
5 minutter: Surt og kaldt.. tak over tribunen så de ca 50 fremmøtte sitter tørt.. Jevn kamp så langt.. Ingen store sjanser..
0 minutter: Kampen er i gang
Kampen dømmes av Cecilie Frøyland, Frøyland IL
Klepp er nummer 8 og Skjold nummer 9 på tabellen, før kampen.

Skjold stiller med følgende lag:
Jomar Skrunes, Marco Passera, Morten Bådsvik, Halvor Hansen, Petter Haraldseid, Sander Hettervik, Mats Steinsland, Adrian Strand, Gøran Kallevåg, Berge Ohm og Vegard Steinsland.

Kampstart 19.00

Vedavåg – Stegaberg 4-2 (3-1)
SLUTT
Takk til Ole Johannes Stople
90+ mye: Dommeren vil ikke ut i regnet og hjem.
85 minutter: Dag Frode Tønnesen med en halvsjanse, men rett i blokka. Ser stygt ut for Stegaberg nå. Vedavåg har god kontroll.
82 minutter: Klokka går fort for Stegaberg som også må passe seg bakover i jakten på flere mål. Vedavåg med lynkjapp kontring som ender i stanga.
76 minutter: MÅL 4-2 Kenneth Kristiansen. Etter en død periode scoret Stegaberg og Kristiansen.
65 minutter: MÅL 4-1 Pascal Safari/Selvmål. Litt vanskelig for vår mann å se, men ny scoring for hjemmelaget. Ny kontring og scoring fra spiss vinkel.
63 minutter: Bytte stegaberg. Ut Kjetil Bjørkheim, inn Isak Isak Sirevåg
59 minutter: Mye Stegaberg akkurat nå, uten at de skaper så mye foran mål.
58 minutter: Bytte stegaberg. Harald Samuelsen ut, Torben Stuvik inn
55 minutter: To Stegaberg frispark på rappen i gode posisjoner. Begge rett i muren.
52 minutter: Målscorer Fjellet ut, Thomas Gausvik inn.
50 minutter: Rolig start på omgangen
46 minutter: 2. omgang startet
PAUSE
43 minutter: MÅL 3-1 Pascal Safari. Kontrer inn en scoring etter straffemissen til gjestene. Stegaberg-spillerne sto igjen og lurte på hva som skjedde på straffen.
42 minutter: STRAFFE Stegaberg. Sigbjørn Tysvær brenner den
41 minutter: MÅL 2-1 Ingve Rasmussen. Innlegg rett i mål.
35 minutter: Vedavåg med gigantsjanse. Spiller alene på bakre stolpe setter ballen i stanga. Returen fra fem meter fra Pascal Safari går utenfor.
31 minutter: Vedavåg har tatt mer og mer over og har hatt et par halvsjanser.
24 minutter: Bytte stegaberg. Thor André Ingebrigtsen ut. Kristoffer Haugland inn
23 minutter: Godt skudd fra Hjemmelaget og god redning av Morten Mæland.
20 minutter: Hjemmelaget med god sjanse. Sigbjørn Tysvær får reddet unna i siste liten.
15 minutter: To mål og spillet bølger att og fram. Ingen som har klart å få et skikkelig overtak.
13 minutter: MÅL 1-1 Glenn Fjellet. Glenn Fjellet utnytter tabbe bak hos Vea. Snapper opp en pasning på tvers og setter den enkelt i mål
5 minutter: MÅL: 1-0 Ingve Rasmussen
Dommer i kampen: Jon Martin Bratthammer, Haugar, SK