I år blir det eget ritt for el-sykler under Steinsvikrittet.
I år blir det eget ritt for el-sykler under Steinsvikrittet.

Steinsvikrittet går el-clásico

Alle skal få… Årets utgave av Steinsvikrittet åpner for el-sykler. Målet er at alle som sykler, uansett sykkel skal få et tilbud.

– I de senere år har salget av el-sykler økt betraktelig. Dette har mange positive ringvirkninger, blant annet har flere fått muligheten til å komme seg ut på sykkelen og nyte Haugalandets flotte natur, i tillegg til den helsemessige gevinsten aktiviteten gir. Etter stort ønske fra potensielle deltakere har vi valgt å åpne for at el-sykler kan stille til start under årets utgave av Steinsvikrittet, sier Håkon André Waage.
Distansen det vil være mulig å delta i er 27,5 km, som er en runde i traseen.
– Vi ønsker at også de med el-sykkel skal få muligheten til å oppleve vårt flotte arrangement med alt det som følger med. Steinsvikrittet ønsker å legge til rette for at flest mulig skal få ta del i sykkelfesten. Det jobbes også med flere tiltak inn mot årets arrangement, sier Waage i en pressemelding.