Som vanlig tøffe tak når Stegaberg og Førland møtes i Kårstø-Cupen. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Det blir ingen Kårstø-cup i år. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Regn stopper ikke fotballgleden

Det er svært sjelden med regn på Kårstø Cup. Men i år ble det en våt, men kjekk dag på Troppene. I alle fall hvis en spør spillerne.

62 lag fra hele Haugalandet møtes ti årets cup. Mange av de fra arrangørklubben Falkeid, men også fra naboene i Stegaberg.
– Alltid kjekt å spille kamper mot Stegaberg, smilte litt våte men fornøyde Falkeid-jenter.
– Samme her. Knallkjekt med cup. Merker ikke regnet når vi spiller, og vi spilte en knallbra kamp, kvitterte Stegaberg-gjengen etter at kampen endte med 2-1-seier til gjestene fra Frakkagjerd.

Solid innsats
Og det er kjekt å slå fast at unge spillere ikke bryr seg all verden om det som skjer rundt de. Gjengen fra Skjold vi traff på mente rette og slett det var en fordel med litt regn.
– Da blir det lette å ta sklitaklinger. Vi tapte dessverre denne kampen, men det bryr vi oss ikke om. Vi har hatt det knallkjekt. Nå skal vi bort der og få medaljer, sa gjengen etter kampen mot Haugar.
I sekretariatet hadde de full kontroll både på de som skulle ha medaljer og alt annet.
62 lag er noe ned fra gullårene der over 100 lag kom til Falkeid IL og cup. Men de som var der i år, fikk spille under gode forhold både på gress og kunstdekke. Gjester fra Avaldsnes IL sitt damelag var også å se, samt et solid dommerkorps. De ledet kampene på en stødig måte.

Les mer om å være på cup både som spiller og dommer i avisen på torsdag.