Solveig egge sente Tysværdamene i ledelsen mot Randaberg. Men det endte med tap. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Solveig Egge og Tysværdamene tar imot Vidar i kveld. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Blir det full pott i kveld?

Tysværdamene tar imot Vidar i Grinde, og Skjold tar turen til Varhaug. Målet for kvelden er full pott.

3.div Kvinner
Tysværdamene – Vidar
Fredag 7.juni
Grinde kl 19:00.

Vidar sitt gode damelag tar fredag turen over fjorden for å møte Tysværdamene. Vidar er tabellnabo, men har sanket noen flere poeng enn våres damer. Alt ligger til rette for en spennende match i Ginde.
Spillertropp:
Oda Erland, Inger Marie Lien, Julie Kaltveit, Tuva Herland, Mia Thorvaldsen, Malene Vierdal,Tomine Teistedal Haraldseid, Solveig Egge, Emma Askeland, Elena Simone Stenersen, Vilde Skofteland, Ava Skrunes, Cecilie Apeland, Johanne Waage Haakull, Malene Sørenes og Lena Litlehamar.

4. divisjon, menn
Varhaug – Skjold
Fredag kl 1900

Spillertropp:
Håkon Bådsvik, Håvard Spartveit, Sander Hettervik, Håkon Kvia, Berge Ohm, Tollak Gismarvik, Adrian Strand, Morten Bådsvik, Marco Passera, Gøran Kallevåg, Petter Haraldseid, Stian Steinsland, Sebastian Nesheim, Mats Steinsland, Daniel Lønning, Sondre Bådsvik og Håvard Hetland.