Elena Simone Stenersen sikret et poeng på overtid. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Elena Simone Stenersen sikret et poeng på overtid. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg

Råsterkt poeng i Egersund

Etter en tam forestilling mot Vidar, fredag, reiste Tysværdamene seg kraftig i dag og klarte 2-2 mot topplaget Egersunds.

– Det ble 2-2 i en kamp som var ett stort skritt frem i forhold til fredagskampen. Spillerene viste engasjement, vilje, aggressivitet og spilleglede, sier trener Trond Erland.
Han fortsetter:
– Vi startet bra og hadde bra trykk og agresivitet i spillet vårt. Spilte bra fotball og skapte brukbare muligheter. Så scorer EIK ut av ingenting på ett lykketreff. Vi utligner etter bra spill med Malene Sørenes som slår Lena Litlehamar igjennom og hun skyter i vinkel fra 8-9 meter. Og så rett før pause får vi en lang ball, der vi roter det til for oss selv. Og plutselig var det straffe og 2-1 til pause. 2. omgang står vi på for jobbe oss inn i kampen. Jobber veldig, skaper bra muligheter, men får ikke ballen i mål. Slipper ikke Egersunds til noe spesielt heller. Så på overtid kommer vi opp på høyre kant ved Vilde Skofteland som skyter fra spissen av 16 meter, i motsatt stolpe og ut i beina på Elena Simone Stenersen, som setter den kontant i mål. Til stor jubel fra spillere, trenere, lagledere og tilreisende supportere. Veldig fortjent. Igjen viser de att de står på til siste sekund. Selv om vi burde vunnet denne kampen, er det en fornøyd gjeng som reise hjem fra Egersund, sier Erland.

Mer om kampen i avisen på torsdag