Det var en stor dag for elever og voksne ved Straumen skule i dag. Gratulerer med nytt uteområde. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Det var en stor dag for elever og voksne ved Straumen skule i dag. Gratulerer med nytt uteområde. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Flott åpning av flott uteområde

Elevene ved Straumen skule feirer skikkelig i dag. Det nye og flotte uteområdet er offisielt åpnet. Det var verdt en skikkelig fest.

Ny uke og en ny åpning ved en skole i Tysvær. Det må være kjekt å være både liten og stor i Tysvær-skolen om dagen.
– Alle bruker dette, hele dagen. Vi sykler hit etter skoletid, og vi bruker det både i gymmen og i pausene, strålte en gjeng elever på vei til offisiell åpning.
– Gratulerer med dagen elever. Dette er helt fantastisk. Både elevrådet og FAU skal ha en stor takk for at vi har fått til dette. Det samme skal de i kommunen som jobber med slikt. Det er en stor ære for en ordfører å få være med på dette, sa ordfører Sigmund Lier og klippet det røde båndet.

Viktig
– For skolen og elevene spesielt er dette utrolig viktig. Nå har de fått en boltreplass de kan bruke hele dagen. Det er også viktig for FAU, og oss som jobber her. Når det blir satset på en slik måte som dette, ja da gjør det noe med oss. Så for oss er dette en festdag, selv om apparatene har vært oppe en stund, sier rektor Morten Salvesen.
– Vi er ikke helt ferdige enda. Det skal komme murer og områder til balleker her. På sikt må målet være å få lagt kunstdekke på gressbanen her, slik at det kan være stor aktivitet hele året, sier idrettskonsulent Geir Stakkestad.

Mer om Straumen skule og om uteområdet kommer i papiravisen på torsdag.

Full fart til feiringen av uteområdet. 91 elever kan nå klatre i friminuttene og gymmen.

Rektor Morten Salvesen gledet seg over åpningen av uteområdet.

Ordfører Sigmund Lier klippet båndet.

Mali Lilleskog Wiklund viste alle hvordan man kan leke i klatrestativet.

Mali Lilleskog Wiklund viste alle hvordan man kan leke i klatrestativet.