Malene Sørene, Emma Askeland, Solveig Egge og Cecilie Apeland i front som tar midlertidig pause, for studier og millitæret. Men en god gjeng bak som helt sikkert vil bidra til mange poeng også i høst. Helt fremme vår maskot Sara. Foto: Asbjørn Bakken

Farvel med storseier

Fire av Tysværdamene sine mest sentrale spillere tar seg en pause til studier og militæret. De og resten av laget rundet av vårsesongen med storspill og seier 7-1 over Vard.

Asbjørn Bakken var på kampen og her er det som skjedde:

Siste seriekamp i Haugesund mot Vard i kveld, før ein fortjent pause.

Høydepunkter 1 omgang:
9 min 0-1 Tysvær Lena Litlehamar.
Lena dribler seg fri på høyrekanten, fra ca 16-17 meter over keeper.

20 min 0-2 Tysvær, Vilde Skofteland.
Corner fra Cecilie, keeper får bokset men ikkje langt nok. Vilde får «lobbet» den inn i krysset.

25 min 0-3 Tysvær, Cecilie Apeland.
Lena blir dyttet uregelmessig og får frispark på 18 meter. Cecilie setter den hardt nede og direkte i mål.

33 min 0-4 Tysvær, Solveig Egge.
Cecilie Apeland og Solveig kombinerer fint på venstre kanten. Solveig skyter med venstra fra 16-17 meter over keeper.

Dette er langskuddenes kamp til nå..

Pause.
Damene fra Tysvær dominerer stort i Haugesund i kveld. Vard har hatt nok med å forsvare seg. Tysvær spiller fin fotball og har skapt mange sjanser.

Høydepunkter 2 omgang:
50 min 0-5 Tysvær, Malene Sørenes
Lena gjenvinner og spiller fri Malene i midten. Alene mot keeper setter hun enkelt.

78 min 0-6 Tysvær, Lena Litlehamer.
Ava Skrunes kommer fram på høyrekanten, innlegget treffer Lena perfekt. Lena noterer seg for sitt andre.

80 min 1-6 Vard, Elin Børsheim
Vard er på visitt oppe hos Falkeid forsvaret. Etter corner og klabb og babb i feltet setter Elin fra kort hold.

90 min 1-7 Tysvær, Lena Litlehamar.
Vilde Skofteland felles og Lena får æren av å fullføre «hat tricket» med å sette inn straffen.