Tysværpadlerne gjorde det stort under Ungdomsmesterskapet

Det lover godt for Tysvær kano- og kajakklubb. Mange av de unge talentene sikret seg pallplas-sering i helga.

– Søndag var det klart for K1 500m for alle aldersklasser under Norges Cup 3/UM. Lørdagen stakk Nicolai Lønning av med seieren både på K1 200m og K1 langløp under Ungdomsmester-skapet foran klubbkompis Sander Askeland.
Under søndagens K1 500m ble rollene snudd om da Sander gikk i mål først med Nicolai på 2. plass. Dermed vant TKKK dobbeltseier på alle 3 distansene under året Ungdomsmesterskap! Marius Alne og Gudmund Staupe padlet også søndagens K1 500m i Ungdomsmesterskapet og plasserte seg på henholdsvis 8. plass og 13. plass, gode prestasjoner av alle klubbens U16 padle-re!
I seniorklassen var Elise Erland ute etter å revansjere lørdagens noe skuffende 5. plass på K1 langløp. Det klarte Elise meget bra da hun i søndag padlet et flott løp i finalen på K1 500m og sikret seg 2. plass.
I U18 fulgte Leander Askeland opp lørdagens 2. plass på K1 200m med en ny 2. plass på sønda-gens K1 500m. Karl Kristian Kyvik og Heine Erik Hustveit havnet på henholdsvis 12. og 13. plass i samme løp.
I 14 års klassen fortsatte den yngre generasjonen i TKKK den flotte fremgangen de viste i lørdag med flere nye gode prestasjoner under søndagens løp over 500m, forteller trener Lavrans Eikje.