Skjold sine juniorer vant på straffer mot Nordstrand.
Foto: Morten Salvesen
Skjold sine juniorer vant på straffer mot Nordstrand.

Norway Cup: Stegaberg tapte straffekonkurranse

Stegaberg G15-laget var først ute med seier i 1/8 delsfinalen. Og for kort tid siden vant Falkeid/Bokn G16 sin kamp mot Torvastad 1-0. Dermed blir det 1/8 delsfinale i A-sluttspillet på laget. Skjold sine juniorer vant 5-4 over Nordstrand etter en spennende straffesparkkonkurranse. Dermed er de klar for 1/8 delsfinale i A-spillet i kveld. Falkeid J15 er også videre i Norway Cup etter 2-0 over Langevåg. Det har vært en god dag for Tysvær-lagene i Norway Cup.
Nå er det straffekonk for Stegaberg i G15-klassen. Den tapte de 3-5.

Guttene var tidlig i aksjon og møtte Follese. Det ble en spennende kamp Stegaberg til slutt vant 2-1. Mohammed og Ibrahim sto for scoringene.
– Det var en jevn kamp som vi førte det meste av. Vi rotet inn et baklengsmål, men sikret oss seieren. Vi begynte litt «tynt» med tre tap i gruppespillet, men har nå tre strake i B-sluttspillet. Akkurat nå ligger det en litt sliten gjeng og slapper av her. Får i seg mat og drikke. Det tar på å spille Norway Cup, sier trener Geir Osmundsen.
Nå venter Junkeren i kvartfinalen, og den starter klokken 12.45.
OPPDATERT: Kampen endte 0-0 og det er nå straffekonkurranse som gjelder for Stegaberg G15.
Straffene i gang: Junkeren først: 1-0, 1-1, 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3 og til slutt 5-3. dermed er Stegaberg-guttene uta av Norway Cup etter en strålende innsats

Akkurat nå er det slutt mellom Falkeid/Bokn sitt G16-lag og Torvastad i A-spillet. Den kampen var jevnspilt og tidvis svært spennende. Falkeid fikk straffe og Isak Håland scoret, og sendte laget til 1/8 delsfinale. Den går 14.45. Der møter de sterke Hana som ikke har sluppet inn mål så langt og som vant 3-0 over Gulset i sin kamp.

J15 skal spille A-sluttspill 1/16-finale mot Langevåg klokken 11.30. Den kampen er nå i gang og Falkeid leder 2-0 til pause. Det ble også sluttresultatet.
Miriam Sunde Olaussen og Ine Mari Sælevik Nyborg gjorde mål for Falkeid.

Straffekonk for Skjold G19:
Skjold sine gode juniorer spiller akkurat nå mot Nordstrand. Det står 0-0 ved pause. Det ender 0-0. Det er nå ekstraomganger med Golden goal. Ingen klarte å score og det hele må avgjøres på straffer. Thor Ødegår scoret på Skjold sin første. NIL scoret også. Vegard Solheim var sikker. Skjold med to av to. NIL med to av to… Gøran Kallevåg 3-2. 3-3. Gode på straffer disse juniorene. Nedstrendingen Rene Wicklund 4-3. Det tok litt tid, men Nordstrand gir seg ikke. 4-4. Midtstopper Sebastian Nesheim scorer og det er 5-4. Nå må NIL score. Det gjør de ikke og Skjold er videre. Ny kamp 19.30 i kveld. Det er 1/8 finale mot Lørenskog som slo Vard 1-0.
PS! Vi fulgte oppdateringen på Norway Cup sine sider. Der registrerte de bare scoringer og ikke bom. Skjold brente en straffe – Nordstrand to. Arrangøren hadde også registrert et rødt kort på Stian Steinsland. Han fikk «bare» gult.