Avanti er stengt for en periode fremover. Nytt treffsted er i Sysco Arena.
Avanti har havnet på politikarane sitt bord - igjen..

Rocker litt før skolestart

Det nærmer seg skolestart for ungdommene. Men først skal mange av de rocke litt på Avanti

Ungdomsklubben inviterer nemlig til «Scholl of Rock» neste uke hvor det å lære seg å spille instrumenter eller å være DJ står på programmet.
– Dette kommer til å bli veldig kjekt og inspirerende for mange. de kan få lære å spille enkeltinstrumenter, eller i band og grupper. I tillegg skal vi ha kurs for DJ-er noe som har blitt svært populært på Avanti de siste årene. Våre DJ-er har stor suksess rundt om på oppdrag, sier Avanti-leder Mario Sætre.
Han påpeker at dette er et lavterskel tilbud der en kan få prøve seg som nybegynner også.
– Vi tar det fra start av og vi har sette før at etter en slik uke så er det flere som er blitt «fanget» av instrumentet. Det er ekstra kjekt. Målet er kanskje at de en dag kan komme tilbake til Avanti å ha konsert. Hvem vet?, spør Sætre.

I tillegg til å spille blir det tid til å jobbe med enkle komposisjoner og tekster. Produsent Andreas Furdal blir med og gir råd og vink. Han har jobbet med flere ungdommer fra Tysvær som har fått gitt ut musikk. Jeg blir også med og lærer fra meg noen triks, sier Mario og smiler bredt. Det blir garantert en livlig uke, og tilbudet som er gratis er for deg mellom 13 og 18 år.
– Kom innom og kikk på hva vi driver med. Jeg tror mange hadde hatt stort utbytte av dette, avslutter Mario Sætre.
Tilbudet er på dagtid hele neste uke.