Marco Passera, Skjold. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Marco Passera scoret i sin siste kamp før han reiser til USA. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Skjold videre i cupen

I fjor vant Skjold OBOS-cupen. I går startet de årets turnering med seier.

7. divisjonslaget Fogn var årets første motstander. Fogn starten med tre straffer og satte to av dem. Gøran Kallevåg brukte fire minutter på å score, før Marco Passera utlignet til 2-2 før kvarteret var gått. Dette var Passera sin siste kamp for Skjold før hans etter kursen for USA.
Sander Hettervik scoret både før og etter pause. Rene Wiklund scoret både på straffe og et vanlig mål. Ole J. Skare tegnet seg også på scoringslisten i en kamp som endte med målrike 7-4 til Skjold. Det sto 3-3 ved pause.

Skjold starter med seriefotball neste fredag. Da tar de turen til Kopervik.