Espen Jansen var en av målscorerne i kveld i kampen som endte med 3-2-seier. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Endelig en kamp som ble spilt

Nedstrand har trukket seg, damekamper blir utsatt. Heldigvis har vi Stega 2 i 7. divisjon.

Kampen mot Haugaland var en de burde og skulle vinne. Gjestene er nemleg et av landets aller dårligst plasserte i bunnen av 7. divisjonstabellen. Men de må enten ha trent godt i sommer, eller brukt overgangsvinduet godt, for det var en spillemessig jevn og grei 1. omgang.
I andre omgang kom målene. 1-0 Sigbjørn Tysvær, 2-0 Espen Jansen og 3-0 Daniel Fjellstad. Da burde det ha kommet mer. Og det gjorde det. Andre veien.
Anders Kallevik Jakobsen scoret gjestene sine mål mot slutten, men det endte 3-2 til Stegaberg 2 som er helt i toppen av tabellen på en strålende 2. plass. Laget har nå fem seire på de siste fem kampene.