Lena Litlehamar scoret to mål mot Haugar 2.
Lena Litlehamar scoret to mål mot Forus og Gausel. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg.

Solid av Tysværdamene i sensommervarmen

Tysværdamene var råsterke før pause og avgjorde kampen mot Forus og Gausel. Tre poeng smakte ekstra godt en varm sommerkveld.

Asbjørn Bakken var på kampen for oss, og her er hans rapport:

15 min 1-0 Tysværdamene Ava Skrunes.
Lena er fri på kant, innlegget fra neste dø vinkel går heilt over på motsatt. Der står Ava og er kald nok til å plassere den under keeper.
Tysværdamene har initiativet i kampen så langt og tar fortjent ledelsen.

20 min 2-0 Tysværdamene Lena Litlehamar.
Elena Simone Stenersen kriger til seg ballen på midten, overleverer til Lena som fra 18 m smeller ballen i krysset. Flott mål i varmen på Troppene.

45 min 3-0 Tysværdamene Lena Litlehamar.
Tysværdamene kombinerer fint på venstresida, Stine spiller Lena inne i banen. Lena drar til igjen. Keeper klarer ikkje å holde og dermed fortjent 3-0.

Pause 3-0
Forus og Gausel er ingen målestokk så langt. Tysværdamene har resultatmessig imponert, men spillemessig blir det med 2-3-4 pasninger før ballen forsvinner. De kjemper godt, og det har gitt tre mål, litt bedre pasningsspill så blir dette strålende.

2.omg
Forus og Gausel gav Tysværdamene kamp igjen i 2.omgang, uten å komme til de heilt store sjansene. For et nøytralt øye ville det nok omgangen blitt karakterisert som kjedelig og sjansefattig.
Men at Tysværdamene totalt sett var klart best og kjempet mest er det ingen tvil om og på ein måte cruiset inn til seier.
3 nye poeng smaker godt ein varm seinsommer.