Rekrutt Filip G. Baksaas som er fornøyd med egen prestasjon. Foto: Hans Tore Stensen

Raske briller for Filip

Tirsdag, i fantastisk sommervær, ble runde 3 i Haugesund Sparebank Cup avholdt på Haugesund Friidrettsstadion, med Stegaberg IL som arrangør.

Stegabergutøverne viste at de hadde klart å holde formen gjennom sommeren, for her ble det flere sterke prestasjoner.

Jørgen Nordbø (G12) kom inn på en 3.plass på 100m med tiden 17.25.
Han sikret seg også en 3.plass i lengde med 3,04m.

Linnea Stølsvik (J11) sikret seg en 1. Plass i spydkast med 9,2m, hun tok 3.plassen på 60m med tiden 10.27, og 3.plass i lengde med 3,25m, kun 3 cm bak 1. og 2. Plass.
Josefine G. Baksaas i samme klasse kastet inn 2.plassen i spyd med 7,57m.

Sunniva Haaland (J13) kom inn først i både 100m og 200m med tidene 15,23 og 36,29. Veslemøy Olsen kom inn sekundet etter på 200m og sikret seg 2.plassen. Hun tok også en 2.plass i lengde med 3,51m.

Adele Linea Rokstad (J14) har tidligere vist at hun hører hjemme på løpebanen, og det gjorde hun i går også. Det ble en 1.plass på 100m med tiden 30,56 og en 2.plass på 200m med tiden 2,02,00. Her ble hun slått av tidligere lagkamaerat Hedda Opsøen som kom inn først med tiden 1,47,05. Opsøen løper nå for HIL.

Stegaberg hadde også med seg en gjeng rekrutter på stevnet som også viste godt igjen. Rekrutter opptil 10 år rangeres ikke, men av det som ble prestert av disse så skal det bli spennende å følge med på disse de neste årene.