Ava Skrunes skåret målet for Tysværdamene. Foto: Asbjørn Bakken
Ava Skrunes Foto: Asbjørn Bakken

Tapte slitekamp på hjemmebane

Det ble ein skikkelig slitekamp på Troppene i kveld. Sluttspurten de siste 20 minutta var massiv, men Randaberg-damene sto han av. dermed ble det 0-1-tap for Tysværdamene.

Av Asbjørn Bakken

Det begynte med et forsiktig Randaberg-press den første halvtimen. Noen gode muligheter, men Tysværforsvaret og Oda i mål ryddet mesterlig opp. Etter hvert kom Tysværdamene bedre med uten å produsere veldig store muligheter.
På slutten av omgangen må Oda i aksjon igjen, mesterlig redning som gjør at lagene går til pause med 0-0.
Etter 48 min glipper det. En fin stikker gjør at Randaberg-spiller Trine Handeland kan løfte ballen over Oda og 0-1
Fortsettelsen av 2. omgangen er ikke så ulik den første. To jevne lag, der det meste skjer mellom 16 meterene.
På slutten setter Tysværdamene inn et massivt press, flere gode muligheter og ein gjeng som jaget poeng. Dessverre forgjeves, men det var en godt gjennomført kamp allikevel. Laget hadde fortjent poeng i kveld. Julie Gjerde fikk sin debut i den sorte drakten. Det gjorde hun bra.

Også Olav Askeland var fornøyd.
– Randaberg stilte med mange rutinerte spillere og førte kampen i 1 omg. Tysværdamene la imidlertid ned en meget god innsats for kvelden og spillet var også til tider bra.
Rett etter pause scoret toppscoreren til Randaberg Trine Handeland. Etter hvert i 2.omg klarte Tysværdamene å løfte spillet høyere i banen og hadde fortjent en utligning, men målet kom dessverre ikke.