3 mål av Robert Drønen i 4-2 seieren mot Vard. Alle 3 kom på corner. Foto: Rolf Magne Bakken
Robert Drønen scoret mot Nord 2. Foto: Rolf Magne Bakken

Drønen med corner hattrick

Tre mål av Robert Drønen i Falkeid sin 4-2 seieren mot Vard 3. Alle tre kom på cornere.

Av Rolf Magne Bakken
Jevn start på kampen. Hvert lag har hatt en stor sjanse de første 20 minuttene av kampen.
Etter 21. min smeller Benjamin Fitjar av et knall hardt skudd som Vard keeperen redder mesterlig. Falkeid presser på nå.
28.min Vard kommer til en god sjanse men avslutningen går utenfor.
32.min Falkeid corner som Benjamin setter i mål med en nydelig heading. 1-0 til Falkeid.
44.min Vard kommer igjennom og utligner rett før pause.

Pause
Vard starter best i 2.omg. og er farlig frempå flere ganger de første kvarteret.
Falkeid corner etter 65 min, etter litt klabb og babb setter Robert Drønen ballen i mål, og Falkeid er på ny i ledelsen.
75.min ny corner til Falkeid og nok en gang er Robert Drønen sist på ballen og 3-1. Nydelig scoring.
Noen minutter etterpå er Robert på ny høyest i feltet og setter inn 4-1.
83.min Vard kontrer og stillingen er nå 4-2.
Kampen er slutt og Falkeid slår Vard 4-2 der corner spesialist Robert Drønen var den store forskjellen på lagene etter sitt ekte hattrick ????

Dommer: Petter Mortveit, Skjold (God)
32 min 1-0 Falkeid, Benjamin Fitjar
44.min 1-1 Vard
Pause
65.min 2-1 Falkeid, Robert Drønen
75.min 3-1 Falkeid, Robert Drønen
79.min 4-1 Falkeid, Robert Drønen
83.min 4-2 Vard