– Me vil retta ein stor takk til dei fire entreprenørene RISA, GRUDE, Helgevold og Hervik Rør. Det har vore eit utruleg godt samarbeid både mellom entreprenørene og inn mot oss som byggherre, sa styreleiar Torgeir Strøm i sin tale.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Styreleiar Torgeir Strøm og hestefolket avlyser alt i ukene som kommer. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Taket er tett på giganthallen

Onsdag morgon, og mykje folk samla på det nye hestesportsanlegget. Alle smiler og er nøgde. Det skal feirast at det er tett tak.

– Velkommen til kranselag for at me har fått tett tak på Haugaland Hestesport Arena. Ein stor milepæl er nådd. Det har skjedd utruleg mykje her ute sidan ordfører Sigmund Lier tok første spadestikk rett før jul i fjor, og RISA kom i gang med graving og sprenging første veka i januar i år. Det såg litt annleis ut då med store fjell, haug og hammar og myrer. I dag er anlegget i ferd med verkeleg å ta form, og med tett tak på hovudarenaen er me eit langt steg vidare, sa Torgeir Strøm som er leiar i styret for hestesportsarenaen på Skeiseid til omlag 50 millionar kroner.

Les heile saka i morgondagens papiravis