Po’Boys er: Geir Jørgensen, bass, Kalle Aasland – vokal og gitar og Arnt Ove Kvernenes – munnspill og vokal.
Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Po’Boys er: Geir Jørgensen, bass, Kalle Aasland – vokal og gitar og Arnt Ove Kvernenes – munnspill og vokal. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

For en trio – for en stemning

Po Boys kom, sang og forsvant til trampeklapp. Og dommen fra det muntre publikum var krystallklar; – Noe av det aller beste som har vært her.

Det tok ikke mange sekundene før trioen fra både Tysvær, Haugesund og Karmøy hadde de rundt 180 fremmøtte i sin hule hånd. Med blueslåter fra både 30- og 40- tallet på menyen rykket det godt i foten både til trioen og publikum.
de åpnet med låten «Hometown» og spilte seg gjennom åtte låter før de ga seg med «Homegrown tomatos» til trapeklapp.
– Utrolig kjekt å få være med på dette. Må bare få si tusen takk til det fantastiske publikum. Håper vi kan få spille mer for dere, sa Arnt Ove Kvernenes som imponerte med sine munnspill og «klemgriser!!».
Imponerte gjodre også vokalist og gitarist Kalle Aasland som bandt det, om mulig sammen. På den ene siden i betalt lunsj, stødig som alltid var Geir Jørgensen.
– Dette var kjekt. For et publikum så tidlig på dagen, smilte Jørgensen og hastet tilbake på jobb.

Mer moro er det i vente om bare noen få uker. Da kommer FemFemten til lunsjkonsert. det er bare å kryse av i kalenderen.

Konsert

Lunsjkonsert
Tysværtunet
Po’Boys
Geir Jørgensen, bass
Kalle Aasland – vokal og gitar,
Arnt Ove Kvernenes – munnspill og vokal.

Dette spilte de: Hometown, Step it up, Sometimes she f…., Ridn ´n roll, John Law, Deep Ellum, Fishing Blues og Homegrown tomatoes.
Publikum: ca 180