Fra venstre Benjamin Fitjar, debutant Njål Erland,Jon Lindanger og Sander Susort. Foto: Rolf Magne Bakken

SPORT

Poeng for ungt Falkeid-lag på Moster

Et ungt Falkeid lag stilte til start i kveldens bortekamp mot Moster. To spillere fikk sin debut i dag, dette er 16 åringen Jon Lindanger og 17 åringen Njål Erland. Det endte 3-3.

Av Rolf Magne Bakken
Jevn start på kampen.
Etter 9 min. slår Even Døske Bakken et langt framspill fra eget forsvar til Benjamin Fitjar, han kjemper seg fri fra Moster forsvareren og setter ballen flott forbi keeper og Falkeid har tatt ledelsen. Moster har flere farlige forsøk til å utligne, og etter 22 min. sitter den for Moster og det står 1-1.
Begge lag har gode sjanser til å ta ledelsen, og etter 41 minutter får Falkeid straffe etter at Christoffer Rabben Larsen blir felt. Sander Susort setter ballen sikkert i mål fra straffemerket.
Men i første angrep utligner Moster etter at en Falkeid spiller er uheldig og setter ballen i eget mål.

2.omg starter jevnt. Etter 50 min er Falkeid farlig frempå men får ikke satt ballen i mål.
68.min Fint Falkeid angrep Benjamin kjemper til seg ballen og slår den flott ut til Jon Lindanger som setter ballen enkelt i mål , og Jon scorer i sin debut????
Moster presser på i slutten av omgangen og på overtid utligner de. Og det ender 3-3 på Moster.
Det unge Falkeid laget har gjort en meget god kamp med topp innsats, selv om de mistet seieren på overtid????

Seriekamp 6. div herre
9.min 0-1 Falkeid, Benjamin Fitjar
22.min 1-1 Moster, Per K. Skimmeland
41.min 1-2, Falkeid, Sander Susort
43.min 2-2, Moster, Selvmål
Pause
68.min 2-3 Falkeid, Jon Lindanger
92.min 3-3 Moster, Andreas Hauge
Dommer: Lars Gunnar Rafdal, Stord (God)