Stine Askeland, Tuva Herland og Andrine Ubøe, dagens målskorere. foto: Asbjørn Bakken
Stine Askeland, Tuva Herland og Andrine Ubøe, dagens målskorere. Foto: Asbjørn Bakken

Denne trioen senket Vard-damene og gamletreneren

Tysværdamene vant i kveld 3-1 over Vard. Det smakte godt i det sure været.

Av Asbjørn Bakken
Slik var kampen:

19 min 1-0 Tysværdamene Tuva Herland
Hardt inn fra Stine fra kant. Der står Tuva på femmeteren og beiner den i krysset.

22 min 1-1 Vard Kristina Klinge (straffe)
En straffe som ikkje alle forstår, men uansett Kristina setter sikkert og utligner.

Pause
En jevn første omgang. Flere store sjanser fra begge lag, i tillegg til to mål. Vi sitter vel med et inntrykk av at Tysværdamene har kontroll på kampen.

53 min 2-1 Tysværdamene Stine Askeland. Stine vinner ballen like foran keeper. Skudde setter hun sikkert i mål.

88 min 3-1 Tysværdamene Andrine Ubøe
Corner fra Stine Askeland. Inne i feltet er Andrine tøff og kriger ballen inn med hode.

Tysværdamene har klart mest ball i den andre omgangen, de putter to fine mål, uten å overbevise. Vard lå kompakt og var vanskelige å bryte igjennom. Bakover hadde Tysværdamene full kontroll i kampens siste del. Nye tre poeng og ein solid poenghaust så langt, men fortsatt seks poeng å kjempe om.
Vard trenes av gamletreneren Arne Breivik og har flere Tysvær-jenter i troppen.