Tøffe karer nå, men tøffere blir det på torsdag. Bjørn Åkre, Leif Kristian Tindeland  og Øyvind Østebøvik skal gå mannekeng under damenes aften. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Tøffe karer nå, men tøffere blir det på torsdag. Bjørn Åkre, Leif Kristian Tindeland og Øyvind Østebøvik skal gå mannekeng under damenes aften. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

Farmen Leif Kristian og kompisane kler seg opp for damenes aften

Bjørn, Leif Kristian og Øyvind er i Aksdal Senter for å gjøre seg klar til mannekengoppvisning på damens aften. – Ka har me sagt ja til?, kom fra prøverommet.

Å være med i farmen er ikke dumt om en liker å komme i rampelyset. Leif Kristian Tindeland har fått mye positiv oppmerksomhet for sin deltakelse på gården i beste sendetid. Torsdag blir han å se i Aksdal Senter under damens aften.
– Vet ikke så mye om dette, men greit å sjekke ut om det å gå modell på slike arrangement har noe for seg. Det er Øyvind her som er veteranen og har prøvd det før, ler Leif Kristian under utprøving av antrekk i butikken Herrmann i senteret.
De 275 billettene til arrangementet føyk ut raskere enn de ble lagt ut.
– Det er så pass ja. 275 vilte kvinnfolk, og oss tre? Ja, ja det blir en fin erfaring, sier 27-åringen litt skeptisk.
Med seg har han altså veteran Øyvind Østebøvik, som en del kanskje kjenner som trubadur og tidligere medlem i Kvednabekkjers. Tredjemann på laget er Bjørn Åkre.
– Kan ikke få bedre modeller enn dette, og jeg må si de er sporty som stiller opp. Vil ikke røpe noe av showet, men litt farmen må det bli over det, sier Skjalg Ottøy butikkeier av Herrmann.