Politiet har  rykket ut til en ulykke i Aksdal.
Politiet stoppet en på KOlnes etter en biltur fra Skjoldastraumen. I bilen Fire ungdommer i 15-årsalderen.

Politiet ber om hjelp: Hva skjedde egentlig på Høie sist helg

Lørdag kveld forrige helg fikk politiet melding om at en privatfest var ute av kontroll på Høie i Tysvær kommune. Nå ber de om hjelp fra vitner.

Det skal ha vært flere slåsskamper på festen, der gjestene i hovedsak var unge voksne i slutten av tenårene. Da politiet rykket ut var det roligere på stedet, men flere av festdeltakerne fortalte at de hadde blitt utsatt for vold.
I etterkant har det hittil kommet inn sju anmeldelser for kroppskrenkelse og kroppsskade. Det ført til at politiet i dag har pågrepet tre menn i alderen 18-22 år, som alle er siktet for å ha vært aktive i eller medvirket til voldsepisodene. Disse vil bli avhørt i løpet av dagen. Politiet er interessert i tips fra de som har vært på festen, eller andre som kan ha informasjon om hva som har skjedd.
– Opplysninger som kan bidra til å gi oss et bilde av hvem som har vært involvert og hva som har skjedd, både før og etter selve voldshandlingene, er interessant for politiet. Ta kontakt med oss på telefon 02800, sier politioverbetjent Helge Varne, avsnittsleder for avsnitt for etterforskning av vold og sedelighet ved Haugesund politistasjon.