SAmarbeidslaget i Stegaberg-drakter: Oppe fra venstre: Mathea Bertelsen, Ella Berge, Mathea Aksnes, Kristin Stokkan, Salome Mogollon, Dina Schrøder, Åsne Haavik, Hedda Haavelmoen, Miriam Susort Toskedal, Ida Haavelmoen, Elin Ulvøy, Leah Thuestad.
Nede fra venstre: Silje Sjursen, Hanna Eikje, Ingeborg Kringeland, Amalie Kallevåg, Elise Snare Hansen, Ingebjørg Berge, Adele Linnea Rokstad, Sofie Tveit, Kaya Birkeland.
SAmarbeidslaget i Stegaberg-drakter: Oppe fra venstre: Mathea Bertelsen, Ella Berge, Mathea Aksnes, Kristin Stokkan, Salome Mogollon, Dina Schrøder, Åsne Haavik, Hedda Haavelmoen, Miriam Susort Toskedal, Ida Haavelmoen, Elin Ulvøy, Leah Thuestad. Nede fra venstre: Silje Sjursen, Hanna Eikje, Ingeborg Kringeland, Amalie Kallevåg, Elise Snare Hansen, Ingebjørg Berge, Adele Linnea Rokstad, Sofie Tveit, Kaya Birkeland.

SPORT

Morgendagens Tysværdamer ble puljevinnere for J14

Det var et skikkelig Tysværdamene junioroppgjør mandag kveld. Stegaberg/Skjold j14 spilte  mot Falkeid j14-15. Og Stegaberg/Skjold vant kampen 5-0 og dermed også puljen sin i 2. divisjon.

Ingebjørg Berge, Ingeborg Kringeland 2, Mathea Aksnes og Åsne Haavik scoret målene. Dermed ble de gruppevinnere for j14 2.div til stor glede for spillerene og tilskuerene. Puljevinnerene feiret med bl.a taco, kahoot på klubbhuset etterpå.
– Skjold j14 (med 4 13 åringer) og Stegaberg j14 bestemte seg like før serien startet i 2019 for ett samarbeid. Begg lag syntes de ble litt få til 11 fotball. Med samarbeidslaget ble det 22 (etterhvert 21) spillere til sammen og de har stilt 2 lag i serien. Ett 11er-lag Stegaberg/Skjold og ett 7er lag Skjold/Stegaberg. Det har vært ett utrolig godt samarbeid for spillere, trenere, lagledere og foreldre. Det endte med puljeseier i 2. divisjon , 1.plass i B-sluttspillet i Regy Cup og 2. plass i Eddie Cup, skriver Jorunn Arendal i teamet rundt laget.