Daniel Mikkelsen tar over som trener for Falkeid sitt a-lag.
Daniel Mikkelsen tar over som trener for Falkeid sitt a-lag.

SPORT

Dette er den nye treneren til Falkeid

Daniel Mikkelsen tar over som trener for Falkeid sitt a-lag. Han erstatter Tor Gismarvik.

A-laget som spiller i 6. divisjon har hatt en ujevn sesong, men etter hvert har det begynt å vise igjen tegn som tyder på at løaget er på vei oppover igjen. Unge spillere får erfaring, og veteranene trør til.
På klubben sin hjemmeside takker de nå Tor Gismarvik for hans innsats:
– Tor har stilt opp og vært hovedtrener for FIL A-lag i mange år. Han har vært en raus trener, som har bidratt til at vi har og har hatt tilbud om A-lag-spill i klubben.

Klubben skriver videre:
– I neste sesong får Daniel Mikkelsen rollen som A lag trener. Daniel kjem frå Førland. Han begynte som fotballspiller på Førland IL . Som tenåring begynte han som spiller på Falkeid IL. Daniel har trent årets G19, de siste 3 årene. I 2019 har han i tilegg vært assistenttrenar på A laget. Daniel har sådan trenererfaring, samt at han har trenerutdanning i regi Norges fotballforbund.