Mats Steinsland og Skjold ble effektivt stoppet av rutinerte Rosseland-spillere. det endte 2-3 i Grinde. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Mats Steinsland avgjorde Nærbø. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

SPORT

Vant vanvittig fotballkamp etter dramatisk comeback på overtid

Skjold imponerte lenge mot Nærbø og ledet 3-1. De styrte mot en trygg seier. Men en glipp og hjemmelaget snudde kampen. 3-3 kom på overtid og det så ut til å ende uavgjort. Da dukket det opp en Steinsland denne gangen også.

Følelsen av å lede 3-1 og styre mot trygg seier er en god følelse. Å se det snu, og det på overtid er bittert.
– Da de scoret 3-3 på et frispark så tenkte jeg at vi hadde rotet det bort. Men tror du ikke guttene hadde et gir til, og orket et skikkelig angrep til. Gøran Kallevåg gjør en kjempejobb, finner Mats Steinsland som var på et av sine utallige løp, og han klarer å lirke ballen i mål via stolpen og inn. Da var det langt inne på overtid, sier en strålende fornøyd Bjørn Arne Steinsland.
Skjold-treneren har nå opplevd tre gode kamper og to strake seier. I stedet for å snakke om nedrykk snakker Skjold nå om 7. plassen.

I dag møtte vi et fysisk tøft og voksent Nærbø-lag

– I dag møtte vi et fysisk tøft og voksent Nærbø-lag. Vi visste vi måtte være på hele tiden. Håvard Hovland sendte oss i ledelsen, De utlignet før Sander Hettervik på nytt sendte oss i ledelsen. Sebastian Nesheim tegnet seg på scoringslisten med et innlegg som gikk rett i mål. En tøff og spennende kamp, der marginene var med oss. Slik har det ikke vært før i år, så det var på tide, sier Steinsland.
Nærbø sine målscorere er ikke lagt ut men Marius Henriksen og Marius Skeie tok seg av de to første målene.


Andre resultater:

Varhaug – Åkra 1-2
Frøyland – Vaulen 2-3 det betyr at Skjold fortsatt kan ta igjen Vaulen og bli nummer 7.
I morgen spilles Vard 2 – Klepp en kamp som er helt avgjørende for begge med tanke på nedrykk.

Mer om Skjold-kampen og spillerbørs i papiravisen.