Thor André Ingebrigtsen har sendt Stegaberg i ledelsen. Arkivfoto: Alf-Einar Kvalavåg
Thor André Ingebrigtsen avgjorde kampen mot Vedavåg like før slutt. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

SPORT

Holdt på å rote vekk alt, men Ingebrigtsen reddet kvelden

Stegaberg ledet 1-0. Så snudde Vedavåg til 1-3. Da våknet hjemmelaget.

– Det var en ekstremt deilig seier. Etter en fryktelig dårlig kamp mot Nord sist uke, så var vi ganske enig om at vi ønsket å fremstå på en helt annen måte mot Vedavåg. En mye tydeligere kampplan, mer energi, entusiasme og glede var stikkordene før kamp, det skulle vise seg å være nok, sier trener Dag Frode Tønnesen.
Det begynte bra med en Thor André Ingebrigtsen scoring allerede etter seks minutter.
– Jeg syns vi gjennomfører 70 gode minutter, men i en 20 minutters periode i 2. omgang mister vi det helt. Da snur Vedavåg kampen fra 1-0 til 1-3. Så viser vi ekstrem vilje og guts som klarer å snu den dårlige perioden. På 10 minutter går vi fra 1-3 til 4-3 ledelse. Vil fremheve heile gjengen, stolt over lojaliteten til kampplan, innsatsen hver enkelte legger ned og ikke minst høy tilstedeværelsen, sier Tønnesen.
Han så Ingebrigtsen score det avgjørende målet syv minutter før slutt.

Til helga er det sesongavslutning borte mot Hemmingstad. Da blir det også klart om Stegaberg blir nummer seks, sju eller åtte i årets 5. divisjon. Hemmingstad ligger nest sist.
– Nå skal vi fullføre i samme stil i siste kamp på lørdag, før vi topper heile «skitten» med en knallavslutning på kvelden, avslutter Dag Frode Tønnesen.