Fine folk fra Tysvær: Framme fra venstre de to brødrene Tarjei Hatteland Hundhammer, som spiller en sukkertopp, og den skumle musen Henning Hatteland Hundhammer . I midten Magne Kristoffersen og datteren Annette Kristoffersen. Ved siden av mamma til guttene og gruppeleder Linn Hatteland. Bak: Julie Hjorthaug som dronning Lollipop og Frida Wee som spiller en kanin. Foto: Marit Tvedt
Fine folk fra Tysvær: Framme fra venstre de to brødrene Tarjei Hatteland Hundhammer, som spiller en sukkertopp, og den skumle musen Henning Hatteland Hundhammer . I midten Magne Kristoffersen og datteren Annette Kristoffersen. Ved siden av mamma til guttene og gruppeleder Linn Hatteland. Bak: Julie Hjorthaug som dronning Lollipop og Frida Wee som spiller en kanin. Foto: Marit Tvedt

KULTUR

– Det er gøy å være en annen enn seg selv