Årets uttrukne vinner ble Linda Austrheim. Hun fikk et gavekort av rådmann Sigurd Eikje.
Årets uttrukne vinner ble Linda Austrheim. Hun fikk et gavekort av rådmann Sigurd Eikje.

NYHETER

Fikk fart på hjula og hentet inn 5.000 kroner

Tysvær kommune har invitert alle Tysværbedriftene til sykkelkonkurranse de siste årene, med mål om å øke sykkelbruken i kommunen for bedre folkehelse og miljø. Det ble lønnsomt for spesielt en ansatt å hive seg på kampanjen.

Konkurransen med navnet «Hjula rullar i Tysværbedriftane» har på pågått fra april til november, og man har fått poeng både for å sykle til jobben, på fritiden og i lokale ritt. Årets uttrukne vinner ble Linda Austrheim, som er ansatt på Tysvær Opplæringssenter. Hun fikk overrekt premien som er et gavekort på 5000 kroner av rådmann Sigurd Eikje i dag, og var strålende fornøyd. Hun sykler året rundt, og stort sett hver dag mellom Aksdal og arbeidsplassen sin på Frakkagjerd.

De andre vinnerne av «trøstepremiene» vil bli kontaktet direkte, som er gavekort og gratis deltagelse i lokale sykkelritt.