Mats Steinsland er Året spiller i Tysvær Bygdeblad. Foto: Alf-Einar Kvalavåg
Mats Steinsland og Skjold 2 fortsetter å vinne. Foto: Alf-Einar Kvalavåg

SPORT

Disse møter Skjold i 2020

Oppsettet for neste års 4. divisjon er klart. Litt endringer fra i år blir det naturlig nok. Fire 2-erlag er i «vår» pulje.

– Oppsett av 4. divisjon for menn er alltid vanskelig. Vi har et mål om å ha jevne sportslige avdelinger, basert på fjorårets resultater, samt en fornuftig fordeling av opp- og nedrykkslag. Vi jobber for en rettferdig reisebelastning sett over flere sesonger. Og vi skal ha en jevn fordeling av såkalte 2-lag. I tillegg er det et sterkt ønske om å skape flest mulig lokaloppgjør, men vi ser at når de andre kriteriene skal oppfylles, er dette vanskeligere å få til, skriver Lars Fisketjøn i RFK.

Her er puljene: